www.carteleraturia.com

jueves, 14 de julio de 2011

NUBOLS DAMUNT LA SANITAT VALENCIANA

Dijous 14 de juliol, veïns i veïnes del barri de Campanar a València eixiren al carrer per demanar a les administracions municipal i autonòmica que tornen a omplir de contingut al servei de la ciutadania l’antic hospital La Fe.
No hi havia tanta gent com en juny, és veritat, però la protesta va sonar més. I és que, a més de manifestar-se al carrer, molts dels congregats portaven tapes i casseroles amb les que fer soroll.
També es va notar la presència a la protesta de regidores i regidors de l’Ajuntament de València. I eren del PSPV, de Compromís i d’Esquerra Unida. Ni Rita ni Canal 9 varen aparèixer. Es nota que els dos –l’alcaldessa i la televisió autonòmica- van en el mateix paquet, el del PP. I per suposat, l'assemblea del 15M de Campanar. 
És la tercera vegada que el veïnat es manifesta pel mateix motiu. Esta vegada s’ha contat amb la solidaritat de la plataforma en defensa de la sanitat pública i amb la de Mislata, que demana la posada en marxa urgent de l’antic hospital militar al servei de la sanitat pública valenciana.

El barri de Campanar, a més de perdre La Fe, es veu condemnat per la majoria municipal a patir altres pèrdues. Els terrenys destinats a serveis esportius per al barri han estat cedits al València C.F. I altres solars destinats a us escolar es volen donar a la jerarquia eclesiàstica per a fer un hospital privat de la Universitat Catòlica. Tot per el futbol i l’església.  


urbanogarciaperez@gmail.com 
FOTOS: Urbano Garcia

No hay comentarios:

Publicar un comentario