www.carteleraturia.com

sábado, 1 de mayo de 2010

1º DE MAIG

El Primer de Maig de 2010, molts ciutadans -no sols treballadors i treballadores-, han eixit als carrers de les ciutats del món per tal de manifestar la seua preocupació per una crisi econòmica que sembla no tindre fi, i per unes conseqüències que no són justes.

El mateix Primer de Maig, el Banc Santander ha donat a conèixer la pensió amb la que l'entitat ha jubilat a un dels seus directius: més de quatre milions d'euros, una barbaritat, i més tenint en conte la crisi econòmica i els més de quatre milions de persones que es troben sense treball.

La dreta, la política i l'econòmica que casi sempre són la mateixa, continuen dient que no eixirem de la crisi fins que no es faça una veritable reforma laborar, es a dir, fer més barat l'acomiadament laboral i flexibilitzar les plantilles. Els sindicats diuen que eixe no és el camí, que el que cal fer és que els bancs donen crèdits a les empreses, encara que ells -els sindicats- no es neguen a parlar de la reforma laboral, però per a millorar les condicions de treball i augmentar els contractes a la gent jove, la que pateix més l'atur degut a la crisi.

Fotos: Urbano Garcia, Manifestació 1º de Maig a València

No hay comentarios:

Publicar un comentario